fbpx
Locuri de muncă în Germania pentru profesioniști!
 

OFERTE DE MUNCĂ ÎN GERMANIA

Locuri de muncă în Germania
Șofer cat. C, C+E

Post
Oraș
Salariu
Traseu
Tip
Posturi vacante
Detalii
La locul de muncă: Germania, Nürnberg
Sisteme de lucru: nu
Salariu: 2800-3000 euro net (în mână)
Trasee: Conducere în curtea firmei
Permis: CE
Set: remorcilor frigorificeADR: nu
Muncă Șofer CE Germania

Muncă Șofer CE Germania – oferte de muncă în străinătate

De ce să alegi să lucrezi ca șofer CE în Germania? Munca în postul de șofer C+E în Germania este o opțiune tot mai atractivă pentru mulți oameni, datorită beneficiilor pe care le oferă. Mai jos, vom prezenta informații esențiale despre ceea ce ar trebui să știi despre această profesie și de ce merită să iei în considerare munca de șofer CE în Germania.

Șofer CE în Germania – beneficii

Șoferul CE în Germania – este un post de muncă care atrage multe persoane, în principal datorită salariilor ridicate. Pe lângă salarii, un alt avantaj incontestabil este posibilitatea de a călători în timp ce lucrezi.

Un aspect pozitiv al muncii în Germania sunt și diversele suplimente sociale, cum ar fi Kindergeld, asigurarea, pensia germană. Salariile ridicate și suplimentele sociale oferă șansa de a munci și trăi la un standard mult mai ridicat. Munca în Germania ca șofer C, CE oferă posibilitatea de a economisi bani, de exemplu, pentru cumpărarea unei noi locuințe, precum și de a obține drepturi la pensia germană. Pentru a aplica pentru pensie, trebuie să lucrezi în Germania cel puțin un an și să plătești contribuții minime în ultimii cinci ani.

Aceste aspecte sunt în mare măsură motivele pentru care oamenii caută să lucreze ca șoferi CE în Germania. Acestea sunt beneficiile muncii de șofer.

Ce trebuie să știi despre munca de șofer C+E?

Majoritatea oamenilor percep munca de șofer profesionist ca pe un om la volan care transportă marfa de la punctul A la punctul B fără a face altceva. Totuși, munca de șofer CE nu se reduce doar la a sta la volan.

Munca de șofer CE include și participarea la încărcare/descărcare, gestionarea documentației, asigurarea mărfii împotriva deteriorării. Există oferte de muncă pentru șoferi fără încărcare și descărcare (depinde de specificul mărfurilor transportate).

Șoferul C+E trebuie să gestioneze eficient timpul pentru ca marfa să ajungă la timp, la ora stabilită. Dificultatea constă în faptul că șoferul este supus regulilor de timp de muncă pentru șoferii profesioniști. Timpul de lucru este monitorizat de un tahograf. Tahograful înregistrează timpul de lucru al șoferului, iar pentru depășirea timpului de lucru se pot primi amenzi mari. Din aceste motive, tot mai mulți șoferi lucrează în echipaj dublu. Munca în echipaj dublu, lucrul în perechi este mai puțin obositor, iar prin colaborare, șoferii evită separarea de partenerii lor.

Munca în sisteme pentru confortul șoferilor cat C+E

Companiile de transport germane sunt conștiente de nevoile și așteptările șoferilor C+E. Prin urmare, am dezvoltat sisteme de lucru care permit întoarcerea în țară, vizitarea familiei și regenerarea forțelor.

Munca de șofer C+E este posibilă cu normă întreagă, dar și în sisteme:

  • lucru de luni până vineri: soluție ideală pentru șoferii CE care apreciază weekendurile libere.
  • lucru în sistem 2/2: două săptămâni de muncă intensivă, apoi două săptămâni de odihnă completă.
  • lucru în sistem 2/1: două săptămâni pe drum, apoi o săptămână pentru a te reface.
  • lucru în sistem 3/1: pentru cei care preferă o perioadă mai lungă de muncă, oferim trei săptămâni pe drum și una acasă.
  • lucru în sistem 4/1: patru săptămâni la volan, cu o săptămână de pauză.
  • revenirea zilnică la cazare – muncă în apropiere de casă: pentru șoferii CE care preferă să se întoarcă la cazare după fiecare zi de muncă.

A fi șofer de camion nu înseamnă doar muncă, este un stil de viață care oferă libertate și posibilități nelimitate.

Munca în Germania pentru șoferii C, CE prin agenții de muncă

Pe piața germană există multe oferte de muncă pentru șoferii CE, așa că merită să profiți de ajutorul profesionist al unei agenții de muncă. Agenția noastră de muncă ASMO Solutions, cu o vastă experiență, colaborează doar cu angajatori de renume, având grijă de corectitudinea ofertelor și a condițiilor de angajare.

Colaborarea cu noi garantează șoferilor C+E un loc de muncă stabil, un salariu competitiv, plăți la timp, sprijin în procesul de angajare și posibilitatea de a obține pensia germană. Asmo Solutions ajută, de asemenea, în găsirea ofertelor de muncă cu camioane moderne, eliminând temerile legate de vehiculele defecte.

Oferim o gamă largă de posturi de muncă în Germania, atât pentru șoferii CE, cât și pentru alte profesii în domeniile: construcții, logistică, producție, industrie. Bazându-ne pe experiența noastră, pe competențele tale și pe așteptările angajatorilor, agenția noastră de muncă asigură o potrivire optimă a angajatului cu locurile de muncă disponibile.

Muncă în străinătate: șofer CE Germania – multe oportunități

Dacă ești interesat de muncă în străinătate ca șofer CE, te încurajăm să vizitezi site-ul nostru. La agenția de muncă ASMO Solutions vei găsi multe oferte interesante, nu doar pentru postul de șofer de camion în Germania. Unii angajatori oferă muncă fără cunoașterea unei limbi străine, cu cazare, aproape de granița cu Polonia, chiar și fără experiență (posibilitate de instruire).

Dacă ai întrebări, contactează agenția noastră de muncă. Împreună vom găsi oferte pentru șoferul C+E în Germania care se potrivesc cel mai bine calificărilor tale.

FAQ – întrebări frecvente despre munca ca șofer C, CE în Germania

Cât câștigă un șofer CE în Germania?

Veniturile unui șofer CE din Germania depind de mulți factori. Remunerația poate varia în funcție de companie, regiunea de angajare, calificări, disponibilitate sau cunoștințe de limbi străine. Ca șofer C+E se poate câștiga în medie între 2000 și 3000 de euro. În funcție de sistemul de muncă, calificări și cererea pentru un anumit set, veniturile pot fi mai mari și pot ajunge la peste 3500 de euro lunar.

Cum să devii șofer profesionist C+E?

Șoferul CE trebuie să aibă calificările necesare. În acest scop, trebuie obținut permisul de conducere categoria C, apoi să participi la un curs pentru șoferi CE. După obținerea calificărilor C+E, trebuie să urmezi un curs de formare și să treci examenul pentru așa-numitul certificat de calificare profesională a șoferilor. Certificatul, împreună cu avizul medical și psihologic privind absența contraindicațiilor pentru a lucra ca șofer, sunt baza pentru obținerea codului 95 în permisul de conducere. Începând munca, trebuie să ai și un card de șofer (card pentru tahograf).

Ce alte calificări ar trebui să aibă un șofer CE?

Calificările suplimentare ale șoferilor CE permit creșterea nivelului de remunerare și șansele de a găsi un loc de muncă bun. Un certificat dorit de șoferi, de exemplu, este certificatul ADR. Calificarea ADR permite transportul de mărfuri periculoase. Un alt certificat important este certificatul ADR pentru cisterne. După promovarea examenului, oferă posibilitatea de a lucra ca șofer de cisternă. Dacă plănuiești să fii șofer pentru un ansamblu cu HDS, merită să te gândești la un curs pentru acest tip de macara montată pe remorca camionului.

Este necesară cunoașterea unei limbi străine în munca de șofer CE peste hotare?

Cunoașterea unei limbi străine, deși de obicei nu este necesară, este utilă în industria transporturilor ca șofer C+E. Facilitează comunicarea generală și crește șansele de angajare. Persoanele care vorbesc fluent o limbă străină (engleză, germană) pot conta pe salarii mai mari. Agenția noastră de muncă are oferte cu dispecer polonez, deci în multe cazuri limba străină nu este necesară.

Șofer CE Germania – o modalitate de a obține venituri mai mari

Fiind un șofer CE cu calificări suplimentare, de exemplu, ADR, HDS, certificat de limbă, ai șanse mari de a găsi un loc de muncă bine plătit în Germania. De asemenea, reține că veniturile tale depind în mare măsură de experiență și abilitatea de a opera diferite tipuri de remorci.

La agenția de muncă ASMO Solutions vei găsi oferte de muncă cu salarii bune și asistență la fiecare etapă a recrutării și pe parcursul muncii. Lucrând cu noi înseamnă siguranța muncii peste hotare, venituri sigure, Kindergeld, asigurare, contract de muncă german, pensie germană, asistență din partea coordonatorilor români.

 

Aveți întrebări? Vă răspundem cu plăcere. Contactați-ne!      +40 371 900 134