fbpx
Locuri de muncă în Germania pentru profesioniști!
 

OFERTE DE MUNCĂ ÎN GERMANIA

Locuri de muncă în Germania
TRANSPORT ȘI LOGISTICĂ

Aici puteți găsi un loc de muncă în transport și logistică, ca operator de stivuitor, lucrător în depozit sau șofer. La agenția de muncă Asmo Solutions, veți găsi oferte cu locuri de muncă în Germania la companii de transport certificate, cu care colaborăm cu succes de mulți ani. Vezi ofertele actuale de muncă în străinătate și câștigă experiență profesională și noi poziții în CV, cu cei mai buni angajatori din Germania.

Transport și logistică

Asmo Solutions este o agenție de muncă cu experiență care ajuta angajații ce caută un loc de muncă în Germania. Avem mulți ani de experiență căutând șoferi, lucrători în depozite și operatori de stivuitoare care sunt gata să lucreze în Germania. Echipa noastră vă va ajuta să gasiți loc de muncă la angajatori de încredere, care oferă venituri mai mari, locuri de muncă stabile în Germania și o șansă de pensionare în Germania. Lăsând CV-ul în baza noastră de date, puteți găsi și alege imediat din ofertele de muncă disponibile în Germania sau puteți aștepta pentru oferte de muncă mai potrivite. Pe baza experienței noastre, a competențelor dvs. și a așteptărilor angajatorilor, agenția noastră de muncă asigură un loc care să i se potrivească fiecarui angajat.

Loc de muncă pentru operator stivuitor în străinătate

Operatorii de stivuitoare calificați și autorizați se pot baza pe multe oferte de locuri de muncă în Germania și pe venituri mari garantate de ASMO Solutions. Sarcinile angajatului vor include conducerea unui stivuitor, mutarea mărfurilor, echipamentelor și materialelor într-un depozit, descărcarea și încărcarea mărfurilor și întreținerea vehiculelor. Agenția pentru ocuparea forței de muncă oferă asistență în găsirea ofertelor pentru candidații cu calificări, dar și pentru cei care doresc să finalizeze cursurile de pregătire a operatorului de stivuitoare pentru a lucra în Germania. Oferim asistență la fiecare pas în căutarea unui loc de muncă garantat, stabil și sigur în străinătate.

Răspunzător de organizarea lucrului la depozit, loc de muncă în Germania. Pe ce oferte de muncă în străinătate te poți baza?

Munca unui organizator la depozit este una dintre cele mai populare în industria de transport și logistică pentru solicitanții de locuri de muncă din Germania. Această persoană este responsabilă de menținerea funcționării eficiente a întregului depozit – rolul său este foarte important pentru succesul companiilor de logistică. Lucrul în Germania în calitate de organizator la depozit presupune separarea încărcăturilor mai mari în mărfuri și ambalaje, stivuirea acestora pe un palet în conformitate cu comanda, completarea comenzilor în depozit și pregătirea comenzilor și mărfurilor pentru expediere și transport în conformitate cu comanda clientului. Dacă vă doriți salarii mari, vă așteaptă un loc de muncă bun în străinătate. La agenția de muncă Asmo Solutions veți găsi cele mai interesante și mai bune oferte de locuri de muncă în acest domeniu.

Loc de muncă în Germania – Lucrător în depozit

Serviciul eficient de depozitare nu este singura activitate de care se ocupă un responsabil de organizarea lucrului în depozit, acesta se mai ocupă și de toate activitățile de îndrumare a personalului din depozit în domeniul primirii, descărcării, sortării și încărcării mărfurilor, precum și a comenzilor, pregătirii comenzilor și a serviciului de depozit. Un antrepozitar poate conta pe o mulțime de oferte de locuri de muncă interesante în străinătate – lucrul în Germania garantează câștigarea unei experiențe valoroase și a unei experiențe de lucru pentru începători și specialiști cu experimență. Agenția noastră pentru ocuparea forței de muncă vă va potrivi cu cea mai bună ofertă de muncă pentru un comisar sau lucrător în depozit. Cu noi, veți călători în Germania în siguranță și pentru venituri mari.

Oferte de munca în străinatate: șofer C+E în Germania

În calitate de șofer C + E, aveți șanse mari să găsiți un loc de muncă bine plătit în Germania. Toți angajații care își găsesc un loc de muncă prin intermediul agenției de ocupare a forței de muncă Asmo Solutions din Germania beneficiază de un salariu plătit la timp. În plus, primesc sprijin în domeniul muncii în străinătate și cele mai bune condiții de angajare de pe piața germană. Toate acestea sunt susținute de mulți ani de experiență în cooperare cu antreprenori locali și mari companii de transport care operează în Germania. Trimiteți-vă CV-ul pentru o ofertă de muncă ca șofer C+E și vom găsi cel mai bun loc de muncă pentru dvs. pe piața germană. Profitați de ofertele de locuri de muncă disponibile sau așteptați să vă potriviți cu o ofertă mai bună și luați legătura cu unul dintre consilierii noștri. Vă așteaptă locuri de muncă bune și salarii mari.

 

Aveți întrebări? Vă răspundem cu plăcere. Contactați-ne!      +40 371 900 134