fbpx
Locuri de muncă în Germania pentru profesioniști!
 

OFERTE DE MUNCĂ ÎN GERMANIA

Locuri de muncă în Germania
INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Locuri de muncă stabile într-o companie de încredere cu șanse de relocare, salarii mari experiență de muncă excelentă și pensionare germană? Piața muncii din Germania este deschisă lucrătorilor din industria alimentară și caută muncitori fermieri cu experiență dispuși să lucreze în străinătate ca măcelari, muncitori în producția de alimente și muncitori în sere. Printre ofertele de muncă in Germania prin intermediul agenției Asmo Solutions veți găsi cele mai interesante oferte sezoniere și permanente de locuri de muncă în toate domeniile industriei alimentare din toată Germania. Verificați imediat ofertele de locuri de muncă actuale în Germania.

Lucrător de producție în industria alimentară – oferte de locuri de muncă Germania

Producția în industria alimentară joacă un rol foarte important în întregul lanț de aprovizionare și calitate a produselor care ajung în magazinele din toată Europa. Ofertele de locuri de muncă în străinătate pentru lucrătorii din producție apar în mod constant. Căutăm funcții precum: bucătar, măcelar, la lactate, tăietor de carne/măcelar cu studii și calificări profesionale, oferind condiții de angajare stabile muncă bună în străinătate și câștiguri ridicate adecvate experienței și poziției angajatului. Salariile pentru muncitorii din producție în Germania sunt mult mai mari decât în Romania, motiv pentru care în zilele noastre plecarea la muncă în Germania se amortizează imediat.
Care sunt condițiile care trebuie să le îndeplinești? Agenția de muncă Asmo Solutions cooperează permanent cu cei mai mari angajatori din Germania, achiziționând cele mai interesante oferte de muncă pentru specialiști din întreaga zonă a industriei alimentare. Puteți alegeți una dintre ofertele interesante de muncă disponibile pe pagina noastra sau trimiteți-ne CV-ul dvs. alegand locul de muncă pe care îl doriți. Definiți-vă calificările așteptările profesionale și salariale certificatele și cursurile profesionale. După determinarea profilului dvs. Profesional vom selecta cei mai buni angajatori și oferte care să îndeplinească așteptările și să se potrivească ideal pentru fiecare angajat.

Locuri de muncă pentru lucrători la ferme și la sere în Germania

Printre ofertele noastre puteți găsi oportunități de angajare pentru lucrătorii sezonieri sa si lucratori de lungă durată în cele mai mari ferme din Germania. Realizăm recrutări continue pentru companii alimentare specializate în cultivarea legumelor, fructelor și culturilor în sere și animale în ferme. Dacă aveți calificările adecvate sau doriți să începeți să vă construiți CV-ul lucrând pentru cei mai buni producători germani profitați de ofertele de muncă în străinătate și obțineți cea mai bună experiență în industrie cu ASMO Solutions.
Șoferii și lucrătorii la depozite sunt de asemenea căutați în rândul angajaților din industria alimentară. Indiferent de posibilitățile și așteptările dvs., vom putea găsi o ofertă de muncă de care o să fiți mulțumiți. Trimiteți-ne CV-ul dvs. și în scurt timp vă putem găsi o ofertă care să vi se potrivească.

Industria Alimentară – Angajări in Germania

Toți Angajatorii cu care lucrăm în Germania oferă locuri de muncă în Germania pentru măcelari, bucătari, fermieri de lapte, tăietori de carne, precum și pentru lucrătorii din producția din industria alimentară. Locurile vacante disponibile sunt pentru persoane cu experiență, calificate, dar și pentru persoanele care abia încep să lucreze în industrie. În special, aceștia caută profesioniști dedicați muncii gata să se mute în străinătate și să obțină un loc de muncă bun în condiții mai bune. Fabricile din industria alimentară din Germania gestionează producția de alimente la scară internațională – comenzile efectuate de uzine asigură aprovizionarea pentru magazine și producția de alimente în majoritatea țărilor europene.
Ce vă putem oferi? Ca agenție de muncă cu experiență în Germania avem sediul central în Hamburg și contact direct cu toți angajatorii. Ne ocupăm de condițiile de angajare ale tuturor angajaților pe care îi trimitem la muncă în Germania. Fiecare lucrător poate conta pe o asistență si ajutor în pregătirea pentru muncă. Garantăm plata salariilor la timp și salarii mari adecvate calificărilor mult mai mari decât cele garantate în industria alimentară din Romania. Cu ajutorul nostru veți putea lucra în baza unui contract de muncă german. Garantează o serie de drepturi cum ar fi: asigurarea de sănătate, valabilă pe întreg teritoriul Uniunii Europene, alocația pentru copii și pensionare Germană.

 

Aveți întrebări? Vă răspundem cu plăcere. Contactați-ne!      +40 371 900 134