fbpx
Locuri de muncă în Germania pentru profesioniști!
 

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Nu. Înregistrarea persoanelor care se află în căutarea unui loc de muncă este gratuită. CV-ul candidatului este stocat în baza noastră de date și nu este utilizat în alte scopuri decât recrutarea.

Lucrând într-o agenție de ocupare a forței de muncă, puteți fi sigur că veți obține tot ceea ce vi se cuvine. Ne dorim ca angajații noștri să lucreze cât mai mult timp cu noi și să fie mulțumiți, de aceea, ne asigurăm că oferim condiții de muncă foarte bune. De exemplu, agenția noastră (ASMO Solutions) oferă programul Umbrela de Protecție prin care garantăm angajaților noștri sprijin și realizarea completă a documentației.

Da. Dacă candidatul nu dorește ca CV-ul său să rămână în baza de date ASMO Solutions, trebuie doar să ne informați despre asta și noi îl vom elimina.

Nu, nu percepem taxe pentru găsirea unui loc de muncă și angajarea unui candidat.

Avem o mulțime de oferte de locuri de muncă în Germania unde vă puteți angaja imediat.

Da, persoanele angajate la ASMO Solutions au dreptul la concediu de odihnă.

Da, întreaga perioadă de angajare la ASMO Solutions este luată în considerare la stabilirea cuantumului pensiei și se ia în considerare pentru vechimea în muncă.

Da, deoarece ASMO Solutions, în calitate de angajator, este obligat să plătească contribuții de asigurări sociale și să îndeplinească toate formalitățile necesare în acest sens.